Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus Salasana: Muista minut
  • Sivu:
  • 1

AIHE: Keltanokalle apua?

Keltanokalle apua? 4 vuotta, 11 kuukautta sitten #8556

Heips! Olisi pari kysymystä johon toivoisin vastauksia, mutta ensin voisin vähän esitellä itseäni ja kertoa elämäntilanteestani.

Eli, 22 vuotias opiskelija nuorukainen tahtoo valmistumisensa jälkeen poistua Suomen kamaralta ja muuttaa Belgiaan, Antwerpeniin. Lyhyesti, tapasin suomessa belgialaisen herrasmiehen ja loput voitte arvata Olin ensikertaa lomalla belgiassa, enkä ole koskaan tuntenut oloani kotoisammaksi. Pitkän pohdinnan, arvuuttelun ja laskelmoinnin jälkeen, en voisi olla varmempi päätöksestäni. Opiskeluni kestävät vielä 2015 loppupuolelle, mutta mahdollisimman pian sen jälkeen haluaisin vihdoin päästä nostamaan kytkintä

Toivoisin, että tältä foorumilta löytäisin hieman apua ja vinkkejä liittyen muuttoon ja asumiseen. Kuinka,- ja mistä aloittaa? Entäs muuttokuorma? Totta kai huonekalut löytävät uuden kodin nopeasti, mutta muu henkilökohtainen irtaimisto olisi ihana saada mukaan. Kuinka saada ne turvallisesti, edullisesti ja helposti uuteen osoitteeseen Suomesta? Entä sosialliturva sun muu? Herrasmieheni työskentelee ravintolassa osa-aikaisesti ja asuu vanhemmillaan toistaiseksi, suunnitelmana olisi kuitenkin muuttaa yhteiseen vuokra-asuntoon myöhemmin. Olen yhtenä suurena kysymysmerkkinä ja stressipallona ja kiittelen jo etukäteen vastauksistanne ja avustanne!

Vs: Keltanokalle apua? 4 vuotta, 11 kuukautta sitten #8557

  • Lasu
  • POISSA
  • Viestit: 76
Moro !!
Ihan muutama perusasia näin belgian vinkkelistä. Ensinnäkin kannattaa tutustua aiheisiin vähän perusteellisemmin, kuten esim. tämä suomi-klubin kategoria, jolle kirjoitat ei ole ollenkaan tarkoitettu tämän aiheisen keskustelun pohjaksi. Tässä kategoriassa keskutellaan tämän keskustelupalstan ylläpidosta.
Kategorioista löydät eri aihealueisiin liittyviä jo olemassaolevia keskusteluja ja niistä ehkä vastauksia kysymyksiisi. Tämä ei ole pottuilua, vaan kokemuksen kautta opittua. Jos täällä viranomais tms. yhtetyksissä lähestyt asiassasi "väärää osastoa" ei kukaan reagoi ja vastaukset jäävät saamatta.
Lasse
Viimeksi muokattu: 4 vuotta, 11 kuukautta sitten Kirjoitti: Lasu.
  • Sivu:
  • 1
Sivu luotiin ajassa: 0.17 sekuntia