Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus Salasana: Muista minut
  • Sivu:
  • 1

AIHE: Vuokrattavana 2 houne asunto Brysselissä

Vuokrattavana 2 houne asunto Brysselissä 2 vuotta, 2 kuukautta sitten #9869

Upea yli 100m2 iso asunto on vuokrattavana alkaen 11 huhtikuuta 2017. viides kerros kuudesta.

Sijaitsee Schaerbekissä lähellä Schumania (10 minuutin kävelymatka).

Asunto on yli 100 m2 (2 makuuhuonetta, olohuone, käytävä, vessa, keittiö (keittiössä myös pieni lisähuone varastointia varten), kylpyhoune (ammeella varustettu), vierashuone vintillä (voi myös käyttää suurena vaatekomerona noin 10m2). Lisäksi varasto kellarissa. Asunnossa on paljon varastointitilaa.

Hyvä voukraisäntä. Talossa on myös yhteinen pyörähuone. Erillinen roskahuone joten roskapusseja ei tarvitse säilyttää asunnossa

Keittiö tulee jääkappin, uunin sekä astianpesukoneen kanssa. Lisäksi kaikki kaihtimet ja useimmat kattolamput kuuluvat vuokraan. Yhdessä makuuhuoneessa on myös suuri vaatekomero.

Asunto on hyvässä kunnossa, parkettilattia useimmissa huoneissa.

Perusvuokra on 1050 , ja jaetut kulut noin 75 € kuukaudessa (vesi ja jaetut palvelut). Sähkö ja kaasu erikseen (non 130 € kuukaudessa).

Sijainti on hyvä, lähteeyvillä m m hyvä leipomo, colruyt, Delhaize, apteekki. Non 5 minuttin kävelymatka "Diamant" pysäkille josta lähtee raitikka sekä lentokenttäbussi. Pari sataa metriä asunnosta on bussi 63, 28, 79 seka 21 pysäkit. 79 sekä 21 menee suoraan Schumaniin, 21 jatkaa luxemburgiin, pysähtyy myös matkan varrella suomalaisen merimieskirkon eteen.

Asunto on hiljaisella paikalle, ei pääväylän vieressä ainoastaan paikallisliikennettä. Asunto on 1930-luvulta ja hyvin suunniteltu.

Lisää tietoa täältä:
www.eventimmo.be/fr/immobilier/5968-bien...ckXt3FWoM&vnp=28
Viimeksi muokattu: 2 vuotta, 2 kuukautta sitten Kirjoitti: Belgipoika. Syy: pikku kirjoitusvirheitä
  • Sivu:
  • 1
Sivu luotiin ajassa: 0.08 sekuntia