Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus Salasana: Muista minut
  • Sivu:
  • 1

AIHE: lapsilisät Belgiassa

lapsilisät Belgiassa 12 vuotta, 1 kuukausi sitten #2400

Onko kenelläkään kokemusta lapsilisistä Belgiassa? Kun sosiaaliturva siirretään Suomesta Belgiaan, niin lisät haetaan/saadaan täkäläiseltä instanssilta. Tietääkö kukaan onko kyseessä pitkäkin haku/siirtoaika lapsilisien suhteen kun siirrämme sosiaaliturvamme Belgiaan?

Vs:lapsilisät Belgiassa 12 vuotta, 1 kuukausi sitten #2401

kokemusta on. Meni reilusti yli vuosi, ennenkuin lapsilisää alettiin maksaa. Positiivista on lapsilisien korkeampi taso kuin Suomessa. Lapsilisän maksaja riippuu työnantajan valitsemasta lapsilisäinstanssista. Voi toki onnistua nopeamminkin

Vs:lapsilisät Belgiassa 12 vuotta sitten #2524

  • MaJo
  • POISSA
  • Viestit: 3
Joo, meillakin meni reilu vuosi, kun palkanmaksufirma (partena) \"unohti\" asian. Mutta tulihan ne sitten takautuvasti. Kannattakaa kuitenkin kysella peraan ja patistella.
Mielestani Belgiassa on kuitenkin pienempi lapsilisa (77e) kuin Suomessa (muistaakseni 90e v. 2004 ja nykyisin jo kai satasen).

Vs:lapsilisät Belgiassa 12 vuotta sitten #2533

  • Nitta
  • POISSA
  • Viestit: 32
Meillä(kin) tulee lapsilisät Partenan kautta. Mutta maksut alkoivat tulla säännöllisesti jo parin kk:n kuluttua papereiden jättämisestä. Tosin, hoidimme itse kaikki lomakkeet, liput ja laput suoraan Partenan lapsilisäyksikköön. Tarkkaa summaa en suoralta kädeltä muista, mutta kahdesta lapsesta saamme jotain reilusti yli 200 eur kuussa.

Olemme huomanneet, että monet asiat selviävät huomattavasti nopeammin, kun ne hoitaa itse eikä jätä työnantajan edustajan hoidettavaksi (tietysti riippuu työnantajastakin, mutta tämän vaikutelman olen saanut kokemuksista, joita etenkin suomalaisen instanssin tai työnantajan leivissä olevat ovat kertoneet).

Vs: lapsilisät Belgiassa 6 vuotta sitten #7769

Hei, osaisiko kukaan sanoa että miten tämä prosessi kannattaa aloittaa ja mistä saa kaikki tarvittavat paperit? Ja mitä tarkoittaa tuo työnantajan instanssi?

Nimimerkillä, tulossa pian lasten kanssa Belgiaan

Vs: lapsilisät Belgiassa 6 vuotta sitten #7770

Lapsilisat ovat seuraavat: 1. lapsi 90.28 euroa
2. lapsi 167.05 euroa
3. lapsi 249.41 euroa (3.+ summa per lapsi sama)

Nain kolmen lapsen perheessa lapsilisat ovat reilun 500 euroa ilman mahdollisia korotuksia.
Ja siita lapsiluvun noustessa aina plus 249.41 per lapsi.Lisia maksetaan 18v asti, ilman ehtoja.Jos kuitenkin lapsi asuu kotona yha ja opiskelee lisia maksetaan aina 25v asti.

Huomattavasti parempi systeemi kuin Suomessa.
  • Sivu:
  • 1
Sivu luotiin ajassa: 0.11 sekuntia