Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus Salasana: Muista minut
  • Sivu:
  • 1

AIHE: Hammaslääkäri lapselle??!!

Hammaslääkäri lapselle??!! 9 vuotta, 7 kuukautta sitten #5716

  • Vind
  • POISSA
  • Viestit: 13
Onko kokemusta kenelläkään hyvästä ja hellästä lapsiin erikoistuneesta hammaslääkäristä?

Olemme käyttäneet 2 lasta hammaslääkärillä, joka harjoittaa ammattiaan myös lastensairaalassa (Fabiola) mutta viimeisimmällä visiitillä hän pelotteli meidän 5v puolikuoliaaksi. Lapsi ei enää suostu sinne menemään, eikä isäkään, jonka mukaan lääkärin käytös oli ennenkuulumatonta.

Hammas täytyy kuitenkin saada paikattua ... pahaa pelkään että tarvitaan enemmmän kuin paikallispuudutus...

Kokemuksia?
Ja kiitos jo etukäteen!

Vs: Hammaslääkäri lapselle??!! 9 vuotta, 6 kuukautta sitten #5723

Meidän molemmat lapset (5- ja 7-vuotiaat) ovat käyneet Scandinavian Dental Centerissä, joka ilmoittelee myös Parlöörissä. En kuollaksenikaan muista nuoren tanskalaisen naislääkärin nimeä, jolla ovat käyneet. Nimi selvinnee sinne soittamalla.

Hän ei tietääkseni ole erikoistunut lapsiin, mutta on todella hellä ja huomaavainen, hyvin lasten kanssa toimeentuleva ihminen. Kuopuksella oli yleinen lääkäri- ja kojekauhu, eikä hän suostunut edes istumaan tuoliin ensimmäisellä kerralla. Hammaslääkäri salli minun istua yhdessä tutkimustuolissa lapsen kanssa ja käytti aikaa aluksi ihan vain viihdyttämiseen ja tunnelman vapauttamiseen. Kuopus sai katsella "telkkarista" omia hampaitaan kameran välityksellä jne. Nykyään kuopus menee hammaslääkäriin suorastaan innoissaan. Esikoisella taas on ollut muita ongelmia hampaiden kanssa ja kyseinen lääkäri on toiminut aina esimerkillisesti häntä hoitaessaan.

Kalliimpihan tuo paikka toki on kuin paikalliset, mutta muuten olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä.

Vs: Hammaslääkäri lapselle??!! 9 vuotta, 3 kuukautta sitten #5976

  • Vind
  • POISSA
  • Viestit: 13
Tilannekatsaus: menimme sitten tuohon paikalliselle hammaslääkärille ja taas sama juttu. Tyttö sai hysteriakohtauksen eikä hommasta tullut mitään. Lääkäri suositteli menemään sairaalaan hammaslääkärille.

Netistä niitä tutkailin ja kirjoitin viesti St. Pierren ajanvaraukseen. Ilmeisesti viestini oli aika tuskainen, sillä heti seuraavana aamuna sieltä soitettiin ja käskettiin tuomaan lapsi vastaaotolle 2 päivän päästä, "väliajalle" eli joudumme odottamaan jokusen aikaa.

Siellä tunnin odottelimme ja lapsi pääsi vastaanotolle. Hammaslääkäri jutteli tosi kivasti, selitti lapselle kaiken. Ja , yllätys yllätys, lapsi antoi hoitaan hampaansa. Itkua oli ehkä 20 sekuntia, kun edellisessä paikassa hän huusi kuin pistetty sika 20 min kunnes oksensi.

Seuraavalla kerralla hoidetaan lohjennut poskihammas. Jos lapsi yhtään pistää vastaan, varataan aika ilokaasuun.

Miksen vienyt häntä sinne heti alusta pitäen????
  • Sivu:
  • 1
Sivu luotiin ajassa: 0.06 sekuntia