Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus Salasana: Muista minut

Säännöt

Muista asiallinen tyyli
Jokaisen kirjoittajan on syytä pitää mielessä asiallinen kirjoitustyyli. Esim. kirosanoilla täytetyt viestit poistetaan poikkeuksetta.

Kaikkien foorumin käyttäjien kannalta on myös suotavaa, että viestejä eikä otsikoita kirjoiteta isoilla kirjaimilla. Viestejä kirjoitettaessa on siis hyvä muistaa normaalin hyvän suomen kielen säännöt eli myös kappalejaot, välimerkit sekä isot ja pienet kirjaimet. Täydellistä tekstiä ei kuitenkaan keneltäkään edellytetä.

Kirjoita asiasta
Pääsääntö kirjoituksien sisältöön on "Kirjoita asiasta, älä ihmisistä". Poistamme välittömästi kaikki herjaavat tai asiattomat viestit koskien ketä tahansa henkilöä. Ylläpito poistaa harkintansa mukaan muutkin asiattomat viestit. Lisäksi vanhoja viestejä poistetaan, jos niiden arvo foorumilla on minimaalinen.


Keskustelu yhdestä aiheesta tulee käydä saman otsikon alla. Kirjoitetuilta viesteiltä odotetaan jotain uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen.

Mieti hetki ennen kuin lähetät viestin eteenpäin.

 

Valitse oikea alue
Jotta foorumin jakamisesta useampaan alueeseen olisi mitään hyötyä, on tärkeää, että valitset kirjoituksellesi sen alueen, jonne se kuuluu.

 

Ei kaupallisia viestejä
Yritysten kaupalliset ilmoitukset eivät kuulu foorumille. Mainokset, spam-viestit tai muut kaupallisiksi tulkittavat viestit voidaan poistaa ilman eri varoitusta.

 

Käyttäjä
Rekisteröityessään Suomi-Klubin www-sivuille, käyttäjä sitoutuu noudattamaan foorumin sääntöjä. Rekisteröityessään käyttäjän ei tarvitse antaa oikeaa nimeään.


Puheet, arvailut ja vihjailut nimimerkin ja hänen oikean nimensä välillä ovat ehdottomasti kielletty.

Toisen kirjoittajan tekstin lainaamisen yhteydessä tekstin muuttaminen on kiellettyä. Lainausta voi lyhentää, mutta alkuperäisen ajatuksen tulee säilyä lyhennyksestä huolimatta.

Käyttäjällä on oikeus muokata omaa viestiään. Tämä on toivottavaa varsinkin kauppa- ja etsintäpalstalla. Viestiä voi muokata myös silloin, kun tuli kirjoitettua jotakin liian löysästi/rankasti (kuitenkin sääntöjä noudattaen). Koko tekstin poistaminen ei ole suotavaa.

Viestin muokkauksesta jää automaattisesti merkintä viestiin (Viestiä muokannut: nimimerkki ja aika).

Käyttäjä voi ladata avatar-hahmon omalle nimimerkilleen omalta koneeltaan. Hahmon kokorajoitus on 50 kt. Foorumi pienentää kuvan automaattisesti kokoon 50 x 50 px.

 

Ylläpito
Käyttäjien lähettämiä viestejä ei tarkasteta etukäteen, joten jokainen käyttäjä on vastuussa omista viesteistään.


Jos käyttäjä ei noudata foorumin sääntöjä, hänen tunnuksensa voidaan lukita (pääsy foorumille estetään).

Ylläpito voi sulkea viestiketjun painavista syistä (mm. aiheen karkaaminen).

Ylläpito voi muokata viestejä, jos niitä ei ole tehty kohdan 1 mukaisesti (asiallinen kirjoitustyyli).

Käyttäjätunnus voidaan poistaa rekisteristä, jos tunnusta ei ole käytetty yli kahteen vuoteen.

Lisäksi on hyvä huomioida, että on olemassa ns. kirjoittamattomia sääntöjä, joita ei edellä ole mainittu. Jos asia askarruttaa niin aina voi ottaa yhteyttä ylläpitoon. Pääsääntö on kuitenkin se, että kun asiallisesti kirjoittaa (viestiketjun aloitus tai vastaus viestiin) niin ongelmia ei ole.

 

Treffipalstan säännöt

  1. Kirjoita pikkuilmoitus, josta käy lyhyesti ilmi millaista seuraa etsit.
  2. Rekisteröidy foorumille haluamallasi anonyymitunnuksella, josta ei näy kuka olet.
  3. Laita ilmoitukseesi sähköpostiosoitteesi, johon toivot henkilökohtaisia yhteydenottoja. Käytä sähköpostiosoitetta, josta ei käy ilmi nimesi. Kukaan ei tiedä henkilöllisyyttäsi, ellet sitä itse kerro. Vinkki: Uuden laadukkaan maksuttoman osoitteen saat esim. sivuilta www.gmail.com.
  4. Mainitse, oletko nainen vai mies ja etsitkö mies- vai naisystävää.
  5. Lue muiden ilmoituksia foorumista.
Vastaa valitsemaasi ilmoitukseen kertomalla itsestäsi ja seuratoiveistasi sanoin ja mahdollisin kuvin.

HUOM!

Treffipalstan foorumialue on tarkoitettu asiallisille ja rehellisille ystävän/elämänkumppanin etsintäilmoituksille tai muille vastaaville ilmoituksille.

Tämä foorumialue on jäsenaloitteesta rakennettu uusi konsepti, jossa Suomi-Klubi tarjoaa mahdollisuuden etsiä ystävää foorumin avulla.

Suomi-Klubi ei voi vastata siitä, miten ihmiset käyttäytyvät. Jos siis saat epäasiallisia yhteydenottoja, ole yhteydessä ylläpitoon.

Ylläpito tarkentaa foorumisääntöjä tarpeen vaatiessa niiden asioiden osalta, joita ei ole näissä säännöissä erikseen mainittu.

Siirry kategoriaan

Sivu luotiin ajassa: 0.20 sekuntia