Etsi sivustolta


Kirjaudu jäsensivuille

Jos sinulla ei ole tunnusta tai tunnuksesi ei toimi, ota yhteyttä ylläpitoon. Tunnuksia ei luoda automaattisesti.
Foorumille tarvitset eri tunnukset. Rekisteröidy foorumisivustolla.
 
Jäsenalennukset Tulosta Sähköposti

Suomi-Klubin jäsenetuihin kuuluu myös alennuksia eri palveluntarjoajilta.

Alla ovat listattuina tämänhetkiset alennukset.

 

Alennus / Finnlines

1.1.–31.12.2016

15% alennus standard-henkilö-hytti-ja ajoneuvohinnoista 01.01.-31.12.2016 reitillä Helsinki Travemünde molempiin suuntiin. Varaukset tehdään Finnlinesin nettivarausjärjestelmän tai myyntipalvelun kautta. Nettivarausjärjestelmässä kenttään Tarjouskoodi kirjoitetaan BEL .

Kuitti jäsenmaksusta esitetään lähtöselvityksessä. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Poikkeuksena on 20 prosentin Kierrä koko Itämeri-alennus, jonka saa kaikista samalla varauksella olevista ensimmäisen reitin jälkeisistä reittimatkoista. Edut eivät ole voimassa erikoisristeilyillä kuten joulu- tai uudenvuodenristeily.

Jäsenetuhintaisia paikkoja on rajoitetusti. Yhdellä varauksella voi olla yhtä jäsenkorttia kohden yksi jäsenetuhintainen ajoneuvo. Alennushintaiset matkat varataan ja maksetaan aina etukäteen ja etuja ei myönnetä vasta satamassa tehdyistä varauksista.

Suositamme Star Club-jäsenyyttä joka on maksuton. Sen haltijat saavat jäsenille tarkoitettuja tarjoushintaisia matkoja. Liittyminen on vaivatonta sivustomme kautta:

www.finnlines.com > Star Club.

Lisätietoja ja varaukset

puhelinpalvelu international +358 9 231 43 100

sähköposti: passenger (at) finnlines.com

verkkosivut www.finnlines.com

nettivarausjärjestelmä www.finnlines.com/laivamatkat > Varaa matka (vihreä painike oikeassa yläkulmassa)

 

Alennus / AuRent

AuRent (entinen Esso Pukinmäki) antaa klubin jäsenille alennusta autonvuokrauksesta. Lisätietoja ja tarjouslaskuri löytyvät täältä.


Alennus / AviaRent, Finn Car Rental

AviaRent autonvuokraus palvelut rent@aviarent , www.aviarent.fi +358 10 325 1970. Jäsenalennus kaikista hinnoistamme 15%.

Lisätietoja löytyy täältä.