Urheilukerhot

"KX photog05" by Rice and D is licensed under CC BY-NC-SA 2.0

Mikäli kerholistoilta ei löydy sinulle sopivaa lajia, voit tiedustella klubin puheenjohtajalta mahdollisuudesta perustaa oma kerho. Johtokunnan kokoonpano ja yhteystiedot löytyvät Yhdistys-osiosta. Muistathan myös, että Suomi-Klubilla ei ole tapaturmavakuutusta kerhoihin ja tapahtumiin osallistuville.

Sulkapallo

Yhteyshenkilö: Jarkko Salonen
jarkko.salonen(at)consilium.europa.eu

Sähly

Yhteyshenkilö: Timo Yliruusi
timo.yliruusi(at)gamil.com

Nappulajalkapallo

Nappulajalkapalloa pelataan sunnuntaisin klo 12.30 - 14.00 Woluwen Eurooppakoulun kentällä, osoitteessa Avenue Oscar Jespers 75, 1200 Woluwe-Saint-Lambert. Jalkapalloa pelataan kahdessa tai kolmessa ryhmässä, mikäli vetäjiä on riittävästi. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita ohjaajiksi. Ryhmäjaossa huomioidaan ikä, lapsen taitotaso, koko ja oma toivomus. Alaikäraja on  5 vuotta, mutta alle 5-vuotias voi tulla mukaan, jos oma vanhempi (tai muu vastaava henkilö) on mukana personal trainerina. Mitä pienemmät ryhmät, sitä enemmän lapset saavat treenata odottelun ja jonottelun sijaan.

Tarvittavat varusteet:
Hyvät jalkapallokengät (alusta tekonurmi), pitkät housut (tekonurmi), juomapullo ja oma pallo. Jotta pelaaminen (ajankäyttö) olisi tehokasta, pienille on hyvä opettaa kengännauhojen sitomista tai hankkia tarrakengät.

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen himmanen(at)iki.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitaan seuraavat tiedot:

- lapsen nimi
- syntymävuosi
- yhteystiedot (huoltajan nimi, koti- ja matkapuhelin, osoite sekä sähköpostiosoite)
- onko vanhemmilla Eurooppakoulun kulkulupa