Purjelaivaseikkailu Hollantiin 6.5.

23.3.2023

HIIOHOI!

Lähde mukaan Suomi-Klubin purjelaivaseikkailulle Hollantiin lauantaina 6.5. 

Nostamme purjeet 25- metrisellä Argus-klipperillä ja seilaamme noin 6 tunnin kierroksen suojaisilla vesillä. Merellä tulee aina nälkä, ja siksi olemme varanneet herkullisen lounaan juomineen laivalla nautittavaksi.

Nousemme klo 8.00 tilausbussimme kyytiin Rodebeekin metron parkkipaikalla ja astumme laivaan Stad aan ’t Harinvlietissä noin kello 9.30. Heti alkajaisiksi juomme kahvit ja popsimme kakkupalaset. Nostamme purjeet tai pikemminkin seuraamme purjeennostoa ja nautimme aamupäivän ajan merimatkasta.

Paikkoja on rajallisesti, ja etusijalla varauksissa ovat Suomi-Klubin jäsentaloudet. Heille hinta 85e per henki. Mikäli paikkoja jää, hinta muille kuin jäsenille on 120e. Hinta sisältää matkat tilausbussilla, laivakyydin, kahvit, lounaan (deluxe-leipä ja monipuolinen, hollantilainen ”borrelplatte”) ja palanpainikkeeksi kuusi juomaa.

Seikkailu päättyy noin kello 13.00 laivan kotisatamaan ja palaamme lähtöpisteeseen Rodebeekiin koko lailla ilman kiemurteluja.

Ilmoittautumiset 15.4 mennessä sähköpostilla pj.suomiklubi@telenet.be. Ilmoita myös, oletko Klubin jäsen. Saat ilmoittautumisen jälkeen maksuohjeet sähköpostiisi. Matkalle pääsee mukaan 24 ensimmäisenä ilmoittautunutta matruusia (etusijalla siis Suomi-Klubin jäsenet).