Suomi-Klubin kupliva kevätretki 11.6.2022

7.4.2022

Suomi-Klubi järjestää kokopäiväretken Saksaan Mettlachin viihtyisään outlet-kylään ja maineikkaalle kuohuviinitehtaalle, Bernard Massardille Luxembourgiin.

Saar-joen kauniissa rantamaisemassa sijaitsevassa Mettlachin outletissa voit tehdä edullisia löytöjä posliinin lisäksi mm. keittiötarvike-, kodintekstiili-, sisustus-, lahjatavarakaupoissa. www.mettlachoutletcenter.de.

Mettlachissa on myös mahdollisuus omatoimisesti vierailla paikallisessa luomuolutpanimossa ja kaupassa www.abtei-brauerei.de, joka sijaitsee kävelymatkan päässä.

Omakustanteisen lounaan jälkeen matka jatkuu Moselin rannalle Luxembourgiin kuohuviinitehdas Bernard Massardille, missä meitä odottaa retken hintaan kuuluva englanninkielinen opastettu kellarikierros ja kolmen kuohuviinin maistiaiset. Vierailun lopuksi on aikaa ostoksille. Talon runsaasta valikoimasta löydät kuohujuomat kesän kaikkiin juhliin! Tutustu valikoimaan: https://www.bernard-massard.lu/en/our-products/

Retken ohjelma

  • Lähtö 7.00 Roodebeekin metroaseman ja bussien 29, 42 ja 45 pysähdyspaikan välittömästä läheisyydestä, Athénée Royal de Woluwe-St-Lambertin parkkipaikalta (avenue Jacques Brel).
  • Klo 7.10 poimimme tulijat Cinquantenairen puiston reunalta Ecole Royale Militairen edestä, 
    Osoite 30, Avenue de Renaissance, 1000 Bruxelles.
  • Klo 11 saapuminen Mettlachiin. Lounas+ostosaikaa n.4 tuntia
  • Klo 16 Bernard Massard: kellarikierros, tasting ja ostokset
  • Noin klo 21 takaisin Roodebeekissä (emme pysähdy Cinquantenairessa)

Bussi täytetään väljästi, jotta halukkailla on mahdollisuus koronaturvaväliin. Matkalle tarvitset koronapassin tai todistuksen sairastetusta koronainfektiosta. Lisää tietoa retkestä voit kysellä: suomiklubi.retket@gmail.com.

Sitovat ilmoittautumiset 3.6.mennessä suomiklubi.retket@gmail.com. Kerro ilmoittautuessa kummalta pysäkiltä tulet kyytiin ja GSM-numerosi. Ilmoittaudu heti, paikkoja on rajoitetusti!

Retken hinta on 50e Suomi-Klubin jäsenille, muille 60e. Maksa heti osallistumisvahvistuksen saatuasi Suomi-Klubin tilille IBAN BE43310038131901 ja BIC/SWIFT: BBRUBEBB viitteellä Kevätretki22/osallistujan nimi+jäsen/ei-jäsen. Vain maksamalla varmistat paikkasi!