Palveluhakemisto - kaupallisia ilmoituksia

Fysioterapia ja hieronta

Kirsi Miettinen, fysioterapeutti: niska- ja selkävaivat, nivelongelmat, fysioterapia, hieronta ja kinesioteippaus. Yhteydenotot: gsm 0477 765 429, kinekirsi(at)gmail.com, Avenue Michel Ange 12, 1000 Bryssel

Kauneudenhoitopalveluita

Kauneushoitola SKY-kosmetologi Virpi Huttunen
Lue lisää: www.kosmetologivirpi.eu

Hyvinvointi


Nurture - vanhempien hyvinvointipalvelu. Sertifioitu coach Leeni Ringman valmentaa ruuhkavuosia eläviä expat-vanhempia Brysselin puistoissa kävellen. Valmennuksen tuloksia ovat mm. omien vahvuuksien tunnistaminen ja arvojen vahvistaminen, terveellinen tasapaino oman ja lasten hyvinvoinnin välillä, sekä lempeä, selkeä ja itsevarma kommunikointi kotona. Tarjolla myös työpajoja pienryhmille. 

Lisätietoja netistä www.leeniringman.coach, leeniringman@gmail.com tai +32456312766.

Autonvuokraus Suomessa

AviaRent Oy

Vuokraamme autoja kompakteista city-autoista isoihin muuttoautoihin. Kaikki autovuokraamomme autot ovat säntillisesti huollettuja, turvallisia ja uusia. Pidämme kalustossamme vain vuokra-autoja, joilla itsekin ajaisimme. 
AviaRentin toimipisteitä löydät Uudeltamaalta Helsingistä, Espoosta, Vantaalta, Tuusulasta ja Keravalta. Auto on helppo vuokrata kaikilta toimipisteiltämme - nyt myös uutena toimipisteenä Herttoniemi!

Aviarent.fi

rent@aviarent.fi / +358 400 590 600 Tavoitat meidät myös Whatsappilla!


Muuttopalveluita

Kuljetus ja Muutto O.Jylhä Oy

Muutot ja kuljetukset. Liikumme lähes päivittäin Belgia-Suomi-Belgia välillä. Olemme tehneet ulkomaanmuuttoja jo yli 25 vuoden ajan. Räätälöimme muutot aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tiedustelut ja tarjoukset: Kuljetus ja Muutto O.Jylhä Oy, anssi.nyman@transport-jylha.fi, www.transport-jylha.fi, puh: +358 44 7411 519.

Muuttoliike Liesilä Oy

 Muutto-, antiikki- ja ajoneuvokuljetukset kaikkialle Euroopassa. Tiedustelut ja tarjouspyynnöt os. Kyttäläntie 17, 36600 Pälkäne, email hannu.liesila(at)gmail.com, gsm +358 400 719 773, www.muuttoexpress.fi⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Muuttopalvelu M. Kähäri

Muutot ja kuljetukset Belgia-Suomi-Belgia akselilla sekä muualla Euroopassa useamman rekka-auton voimalla ja lähes viikoittain. Muutot suoritamme omalla kalustolla ja omalla henkilökunnalla, kymmenien vuosien kokemuksella sekä rautaisella ammattitaidolla.

Muuttopalvelu M. Kähäri, Hausjärventie 8, 14200 Turenki, Finland

Puh: +358 10 281 0690 / +358 41 731 5052, www.ulkomaanmuutot.fi

Email: info@ulkomaanmuutot.com⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Korjauspalveluita

WaterWorks - For all your plumbing and heating needs! I install high efficiency boilers, water softeners & bathrooms. Plus all general plumbing maintenance & repairs. I am a British plumber fully registered to work in Belgium. For more detail visit my web site www.waterworksbe.net, or call Wayne 
on 0478 205 025.

Yhdistystoimintaa

BKS, Kiinnostaako keskustelu, politiikka ja yhteiskunta? Haluatko ottaa kantaa tai tietää mitä todella tapahtuu Brysselin EU-kuplassa tai Suomen politiikassa? Tule mukaan lähes sadan BKS-aktiivin joukkoon! Brysselin Kansallisseura on Belgiassa toimiva Kokoomuksen paikallisyhdistys. Järjestämme keskustelutilaisuuksia, vierailuja ja monenlaista muuta ohjelmaa unohtamatta juhlia ja kulttuuria. Lisätietoja netistä brysselinkansallisseura.fi, Facebook/Brysselinkansallisseura ja Instagrammissa @Brysselinkokoomus sekä wilhelmiina.koivuniemi(at)gmail.com. Tervetuloa mukaan!