Uutiset

Tervehdyksiä viherpeukaloilta

Koronaeristyksen aikana on viherpeukaloille jäänyt ruhtinaallisesti aikaa mönkiä mullassa. Kerro meille, mitä kaikkea sinun puutarhassasi tai parvekkeellasi tapahtuu. Lähetä meille, pienen tekstin…

Yhteisjamit vaihtuivat etäbändimusisointiin

Belgian suomalaisten hyvin tuntemat musikantit Antti Maunu ja Jari-Matti Riiheläinen ovat omalta osaltaan musiikin voimin huolehtineet suomalaisyhteisön hyvinvoinnista koronakevään aikana.

Hyvää virtuaalivappua kaikille!

Tänä vappuna emme pääse yhdessä korkkaamaan samppanjapulloja ja lakittamaan Manneken Pisiä, mutta vappua vietämme täällä Brysselissä joka tapauksessa. Luvassa on lakitusta, musiikkia ja yhteislaulua!

Osallistu Helsingin yliopiston tutkimukseen: kirjoita elämästäsi ja yhteydenpidosta läheisiisi koronapandemian aikana

Vuoden 2020 kevät on ollut pandemian kevät, kun koronavirus on levinnyt ympäri maailmaa. Helsingin yliopisto kerää tutkimustarkoitukseen kertomuksia koronaviruksen aiheuttamista poikkeusolosuhteista Belgiassa asuvilta suomalaisilta.

”Kulttuuria ei voi eristää” - digitaalinen kulttuuritarjonta antaa yhteisiä kokemuksia kriisin keskellä

Vaikka joudumme tällä hetkellä pitämään fyysistä etäisyyttä toisiimme, voimme kuitenkin edelleen nauttia yhdessä monipuolisesta kulttuuritarjonnasta.

Jäsenmaksu vuodelle 2020

Jäsenmaksu vuodelle 2020 on 25 euroa/jäsentalous.

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

Uusien verkkosivujemme kautta haluamme palvella suomiklubilaisia paremmin ja nopeammin. Verkkosivu-uudistus on osa Suomi-Klubin tiedotustoiminnan isompaa muutosta. Jatkossa voit päivittää jäsensivuilla yhteystietojasi.

Näin saat jäsensivut käyttöösi

Jäsensivuja varten tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, joka toimii jatkossa käyttäjätunnuksenasi. Lähetä sähköpostiosoitteesi jäsenvastaavalle osoitteeseen jasenvastaava(at)suomi-klubi.com.

Nuijan varresta

Tällä palstalla kerrotaan klubin tulevista suunnitelmista aina johtokunnan kokousten jälkeen. Tässä puheenjohtajan terveiset vuosikokouksesta.