Klubin jäsenyys

Moni Belgiassa asuvista suomalaisista on Suomi-Klubin jäseniä. Koska klubin jäsenyys kattaa kaikki samassa taloudessa asuvat henkilöt (=jäsentalous), Suomi-Klubin toiminnasta ja jäseneduista nauttii varsinaista jäsenmäärää suurempi määrä henkilöitä. Suomi-Klubin perustamisvuonna 1979 jäsentalouksia oli 79. Niiden määrä nousi roimasti Suomen liityttyä Euroopan unioniin vuonna 1995. Vuosituhannen vaihteessa jäsentalouksia oli lähes 800. Nykyään jäsentalouksia on noin 350, mikä tarkoittaa henkilömääränä noin 1400 belgiansuomalaista.

Klubin toiminta rahoitetaan pääasiassa jäsenmaksuin ja mainostuloin.

Jäsenedut

Suomi-Klubin jäsenet voivat osallistua monipuoliseen klubitoimintaan, saavat belgiansuomalaisia kiinnostavia tiedotteita sekä hyötyvät klubin ja jäsenetuyritysten tarjoamista alennetuista jäsenetuhinnoista. 

Kerhot ja tapahtumat
Suomi-Klubin jäsenenä voit osallistua klubin järjestämään kerhotoimintaan, tapahtumiin ja retkiin alennetuin jäsenhinnoin - jotkut tapahtumat ovat ilmaisia. Muut kuin jäsenet voivat myös osallistua näihin tapahtumiin, mutta maksavat siitä jäseniä enemmän.

Jäsenetuhinnat
Suomi-Klubin jäsenenä saat alennusta jäsenetuyritysten palveluista. 

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu on 25 €/kalenterivuosi/jäsentalous. 
     

Jäseneksi liittyminen

Klubiin liittyminen on hyvin helppoa liity jäseneksi -linkin kautta. Lähetettyäsi liittymislomakkeen ja maksettuasi jäsenmaksun, saat pian postia jäsenvastaavalta. Jäsenvastaava toimittaa sinulle väliaikaisen salasanan sähköpostitse, minkä jälkeen pääset kirjautumaan jäsensivuille ja vaihtamaan salasanasi sekä näkemään jäsenille tarkoitettuja materiaaleja. Mikäli sinulla on kysyttävää klubin jäsenyydestä, tavoitat jäsenvastaavan sähköpostiosoitteesta jasenvastaava(at)suomi-klubi.com.