Samppanjaretki

  • la 25.5.2024
  • Épernay

Kaksi peruutuspaikkaa tarjolla! Ota yhteys Marieen (sandberg_marie@yahoo.com)

 

Suomi-Klubi järjestää monen vuoden tauon jälkeen samppanjamatkan Ranskaan lauantaina 25.5. Brysselistä matkataan linja-autolla varhain aamulla samppanjalaaksoon, eli Épernayhin ja sen lähialueeseen. 

 

🇫🇷  Tule mukaan nauttimaan hyvästä ruoasta ja maistelemaan laadukasta samppanjaa iloisessa seurassa. Paluu Brysseliin tapahtuu illalla myöhään. Ohjelma tarkentuu, ja lopullinen ohjelma päivitetään verkkosivuille ja lähetetään ilmoittautuneille.


💶 Hinta on jäsenille 120 e, ei-jäsenille 140 e. Hintaan sisältyy matkat linja-autolla Ranskaan (joko Roodenbeekin metroasemalta tai Montgomeryn liikenneympyrän noutopisteeltä Brysselissä), ruokailut korkeatasoisessa ravintolassa Èpernayssä, vierailut kahdessa samppanjatalossa (Champagne Daniel Etienne, Cumiere & Champagne Mercier, Èpernay), johon kuuluu samppanjamaistiaiset sekä mahdollisuus ostaa samppanjaa kesän juhliin. Osallistujille lähetetään myös mahdolliset myyntiesitteet etukäteen.


📣 HUOM! Retki on tarkoitettu ensisijaisesti jäsenille. Retki toteutuu vain, jos mukaan lähtee vähintään 40 osallistujaa. Paikat menevät nopeasti, joten varaathan mahdollisimman nopeasti. Jonotuslistalle voi jäädä odottamaan.


👉 Sitovat ilmoittautumiset tehdään viimeistään 9.5. ja pelkästään sähköpostitse: sandberg_marie@yahoo.com. Sosiaalisen median kautta ei voi varata paikkaa. Ilmoita samalla, miltä pysäkiltä tulet kyytiin, puhelinnumerosi, jäsentilanteesi sekä mahdollinen kasvisruokatoiveesi (ja ruoka-aineallergioita).


☝️ Kun olet saanut vahvistuksen sähköpostitse voit maksaa ilmoittautumismaksun Suomi-Klubin tilille (BE43310038131901) viitteellä ”samppanjamatka/nimi”.