Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

24.3.2020

Kuva: Ulla Suortti

Uusien verkkosivujemme kautta haluamme palvella suomiklubilaisia paremmin ja nopeammin. Verkkosivu-uudistus on osa Suomi-Klubin tiedotustoiminnan isompaa muutosta.

Jatkossa voit päivittää jäsensivuilla yhteystietojasi.

Näkyvin muutos Suomi-Klubin tiedotustoiminnassa jäsenille on se, että Parlöörin julkaisemisesta on luovuttu. Viimeinen paperinen Parlööri ilmestyi maaliskuussa 2020.

Tähän merkittävään ratkaisuun päädyttiin muun muassa siksi, että Suomi-Klubin jäsenmäärä on vähentynyt huippuvuosien noin 770 jäsentaloudesta nykyiseen 350 jäsentalouteen. Jäsenmaksuista merkittävä osuus menee lehden julkaisukustannuksiin, mikä taas asettaa haasteita klubin muulle toiminnalle. Myöskään tekijöitä ei enää löydy entiseen malliin; Parlöörille ei onnistuttu viimeisen vuoden aikana löytämään uutta toimitussihteeriä.

Jatkossa saatte tietoa klubin tapahtumista ja muista mielenkiintoisista aiheista pääasiassa näiltä verkkosivuilta, jotka toivoaksemme palvelevat teitä ja muitakin klubimme toiminnasta kiinnostuneita entistä paremmin. Verkkosivujen lisäksi tiedotamme Facebookissa, joten jatkossa saavutamme jäsenemme nopeasti ja ajantasaisesti. Tämä toimii molempiin suuntiin, joten myös te suomiklubilaiset tavoitatte halutessanne klubin johtokuntalaiset helposti näiden kanavien kautta.

Sääntöjemme mukaan Suomi-Klubin tarkoitus on muun muassa ylläpitää siteitä Suomeen ja sen kulttuurielämään sekä huolehtia belgiansuomalaisten edunvalvonnasta ulkosuomalaisasioissa. Uskomme, että keskittymällä sähköiseen tiedottamiseen, voimme parhaiten käyttää resurssejamme juuri yllä mainittuihin tehtäviin sekä järjestää jäsenillemme enemmän ja entistä mielenkiintoisempia ja monipuolisempia suomalaistapahtumia jäsenhintaan.

Voit päivittää yhteystietosi omalla jäsensivullasi

Suomi-Klubin jäsenenä voit päivittää yhteystietosi omalla jäsensivullasi. Tätä varten tarvitset tietysti salasanan ja salasanan antamista varten me puolestamme tarvitsemme sinun sähköpostiosoitteesi, joka toimii jatkossa käyttäjätunnuksenasi. Tästä syystä pyydämmekin jokaista Suomi-Klubin jäsentä lähettämään meille sähköpostiosoitteensa osoitteeseen jasenvastaava(at)suomi-klubi.com. Jäsenvastaava lähettää sinulle vastausviestissään väliaikaisen salasanan,  minkä jälkeen pääset kirjautumaan jäsensivuille ja vaihtamaan salasanasi sekä näet jäsenille tarkoitettuja materiaaleja.

Ajantasaisilla yhteystiedoilla voit varmistaa, että saat jatkossa tiedotteita esimerkiksi tulevista tapahtumistamme. 

Suomi-Klubi on olemassa jäseniään varten, joten mielellämme kuulemme näkemyksiänne klubin toiminnasta. Voit jättää meille viestin Ota yhteyttä -lomakkeella tai Facebookissa: https://www.facebook.com/Suomi-Klubi-316002258953/ .

Toivottavasti olet meihin yhteydessä, ja näkemisiin tulevissa tapahtumissa!