Näin saat jäsensivut käyttöösi

23.3.2020

Jäsensivuja varten tarvitsemme sähköpostiosoitteesi, joka toimii jatkossa käyttäjätunnuksenasi. Jos et ole jo saanut tätä koskevaa erillistä sähköpostiviestiä, lähetä sähköpostiosoitteesi jäsenvastaavalle osoitteeseen jasenvastaava(at)suomi-klubi.com. Klubin jäsenyys on talouskohtainen, joten sähköpostiosoitteita tarvitaan vain yksi.

Suomi-Klubin jäsenenä voit päivittää yhteystietosi omalla jäsensivullasi. Tätä varten tarvitset tietysti salasanan ja salasanan antamista varten me puolestamme tarvitsemme sinun sähköpostiosoitteesi, joka toimii jatkossa käyttäjätunnuksenasi. Koska jäsenyys on talouskohtainen, tarvitsemme vain yhden sähköpostiosoitteen. 

Jos et siis ole vielä saanut klubilta sähköpostiviestiä, pyydämme jokaista Suomi-Klubin jäsentaloutta lähettämään meille sähköpostiosoitteensa osoitteeseen jasenvastaava(at)suomi-klubi.com. Jäsenvastaava lähettää sinulle vastausviestissään väliaikaisen salasanan. Tämän jälkeen pääset kirjautumaan jäsensivuille ja vaihtamaan salasanasi sekä näet jäsenille tarkoitettuja materiaaleja.

Ajantasaisilla yhteystiedoilla voit varmistaa, että saat jatkossa tiedotteita esimerkiksi tulevista tapahtumistamme.