Nuijan varresta

22.3.2020

"Atomium - Brussels Belgium" by jmortonscott is licensed under CC BY-NC-SA 2.0

Tällä palstalla pyrin kertomaan suunnitelmista Klubin tulevaksi toiminnaksi aina johtokunnan kokousten jälkeen. Klubin tapahtumat syntyvät jäsentemme johtokunnalle esittämistä ideoista, ja mikäli meillä uskoa riittää, varsinaiseen idean toteuttamiseen voidaan ryhtyä. Tilavaraukset ja muut käytännön toimet vievät oman aikansa, joten tapahtumailmoitus voidaan tehdä vasta myöhemmin. Voin siis melkein luvata, että tältä palstalta löydät vinkit tulevista tapahtumista heti suunnittelun alkuvaiheessa.

Viimeisin Suomi-Klubin tilaisuus oli 22.3.2020 pidetty vuosikokous. Tässä tilanteessa pidimme sen poikkeavasti virtuaalikokouksena. Yllättävän hyvin tekniikka toimi ja saimme asiat sovittua. Suurin päätös oli Parlööri-lehden lopettaminen ainakin toistaiseksi. Painaminen maksaa koko lailla eikä halukasta toimituskuntaakaan ole oikein löytynyt. Tiedonjanon klubin tapahtumista saa tästä eteenpäin tyydytettyä näiltä sivuilta. Samassa yhteydessä päätimme laskea vuotuista jäsenmaksua 25 euroon per talous.

Tulevia tapahtumia ei varmaan kannata mainita vielä, koska toteuttamien riippuu koronaviruksen leviämisen estämistoimista. Niinpä toivotan teille kaikille malttia ja kärsivällisyyttä jatkaa tässä rajoitetussa arkielämässä, niin kauan kuin se on tarpeellista.

Pysykää terveinä,

Matti Soininen