Osallistu Helsingin yliopiston tutkimukseen: kirjoita elämästäsi ja yhteydenpidosta läheisiisi koronapandemian aikana

23.4.2020

Vuoden 2020 kevät on ollut pandemian kevät, kun koronavirus (COVID-19) on levinnyt ympäri maailmaa ja aiheuttanut laajamittaisia toimenpiteitä. Helsingin yliopisto kerää tutkimustarkoitukseen kertomuksia koronaviruksen aiheuttamista poikkeusolosuhteista Belgiassa asuvilta suomalaisilta

Helsingin yliopisto on kiinnostunut erityisesti 65-vuotta täyttäneiden ihmisten ja heidän läheistensä elämästä koronan aikaan. 

Kirjoituskutsu koskee sinua, jos kuulut toiseen seuraavista ryhmistä: 

1) Olet vähintään 65-vuotias ja asut Belgiassa. 

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/104931/lomake.html 

2) Olet alle 65-vuotias ja asut Belgiassa, ja sinulla on toisessa maassa asuva vähintään 65-vuotias läheinen (esimerkiksi vanhemmat). 

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/104932/lomake.html 

Löydät tarkemmat ohjeet valitsemalla toisen yllä olevista vaihtoehdoista. Kirjoituskutsu on voimassa 30.6.2020 saakka. Toteutamme tutkimuksen Helsingin yliopistossa, Suomen Akatemian rahoittamassa Ikääntymisen ja hoivan tutkimuksen huippuyksikössä. Osallistuminen on täysin vapaaehtoista ja anonyymiä. Kirjoituksen pituuden saat päättää itse. Säilytämme kirjoitukset ilman tunnistetietoja emmekä julkaise niitä kokonaisina. Tutkimuksissamme lainaamme kirjoituksista suoria sitaatteja, mutta poistamme sitaateista mahdolliset tunnistettavat tiedot. 

Lisätietoja tutkimuksesta: 

YTM Anna Simola väitöskirjatutkija, tutkimuksen vastuututkija 
anna.simola@helsinki.fi 
Helsingin yliopisto Ikääntymisen ja hoivan tutkimuksen huippuyksikkö https://www.facebook.com/coeagecare/